Hotel Aegean Melathron 5*

Print Friendly, PDF & Email
Hotel Aegean Melathron 5* Kalithea

Kategorija: *****

Sadržaj : bar, bar na plaži, bar pored bazena, deciji bazen, diskoteka, fitnes sala, igraonica, menjacnica, otvoreni bazen, recepcija, restoran, room service, salon lepote, sauna, sopstvena plaža, spa i wellness centar, sportovi na vodi, stoni tenis, suncobrani i ležaljke na plaži, suncobrani i ležaljke pored bazena, teniski tereni otvoreni, zatvoreni bazen

Sadržaj sobe: balkon, garnitura za sedenje na terasi, frižider, internet prikljucak, klima uredjaj, sef, telefon, terasa, tv/sat

Ovaj luksuzni hotel nalazi se na obali mora, okružen zelenilom koje se pruža sve do prelepe plaže i kristalno cistog mora. Pripada grupi Aegean Star Hotels.

Standardne sobe: oko 25 m2, nalaze se u glavnoj zgradi i bungalovima i imaju pogled na more (bocno ili direktno), namenjene su za 2-3 osobe (dva standardna i pomocni ležaj).
Junior suite: oko 36 m2, imaju dnevnu sobu sa sofom na razvlacenje i glavnu spavacu sobu, namenjene su za 2-4 osobe.
Suite: oko 52m2, imaju prostranu dnevnu sobu sa sofom na razvlacenje, kliznim vratima odvojenu glavnu spavacu sobu i dva kupatila (jedno sa djakuzijem, jedno sa tuš kabinom) i terasu, sve suite se nalaze u bungalovima i namenjene su za 2-4 osobe.
Suite sa privatnim bazenom: iste su kao standardne suite, s tim što imaju privatni bazen dubine 1.5m.

Ishrana je po principu samoposluživanja (švedski sto).

GPS lokacija: 40.057123,23.463321

Call Now ButtonPozovite odmah