Gulet – Marmaris – Fetije – Marmaris 2019

Gulet - Marmaris - Fetije - Marmaris - funtravel.rs
Gulet - Marmaris - Fetije - Marmaris - funtravel.rs
Gulet - Marmaris - Fetije - Marmaris - funtravel.rs
Gulet - Marmaris - Fetije - Marmaris - funtravel.rs
Gulet - Marmaris - Fetije - Marmaris - funtravel.rs
Gulet - Marmaris - Fetije - Marmaris - funtravel.rs
Gulet - Marmaris - Fetije - Marmaris - funtravel.rs
Gulet - Marmaris - Fetije - Marmaris - funtravel.rs

Gulet – Marmaris – Fetije – Marmaris 2019

Turska na malo drugaciji nacin!!!

Gulet – Marmaris – Fetije – Marmaris – Jedno od najatraktivnijih putovanja iz nase ponude, stvoreno za ljude koji obozavaju toplo more, ronjenje, plivanje u najcistijim vodama. Zaplovite sa nama Turskim obalama Mediterana!!!

OPIS DESTINACIJEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Gulet – Marmaris – Fetije – Marmaris 2019

Nedelju dana Vasa kuca na moru bice gulet, simpatican ribarski brodic prilagodjen potrebama turista, koji Vas vodi u obilazak najlepsih plaza, uvala, kulturnih i istorijskih znamenitosti izuzetno razudjene obale Turske. Na svakom brodu ima 6-8 dvokrevetnih kabina, svaka od njih ima tus i wc. Bicete odusevljeni sa kakvom je spretnoscu i ukusom iskoriscen svaki delic prostora. Za one koji to zele omoguceno je spavanje pod vedrim nebom. Na palubi svakog broda ima onoliko udobnih duseka koliko i putnika na brodu. Tako cete moci da dozivite nezaboravno budjenje uz izlazak sunca. Boravak na guletu je mozda i jedini nacin da uzivate u tolom Mediteranu, a da se ni jednom ne pozalite na vrucinu. Prednja i zadnja paluba pokrivene su u toku dana raznobojnim tendama, pa se vrucina gotovo i ne oseca. 
Usluga na guletu je na bazi punog pansiona (dorucak, rucak i vecera). Svaki gulet ima svog kuvara. Ako volite pecanje i budete uspesni, slobodno mozete racunati na njegovu pomoc u spremanju svezih plodova mora. Hrana na guletima je laka, sa obiljem salata, specijaliteta od povrca i raznim pecivima. Pice se placa. Pored kupanja i suncanja u najcistijim delovima obale, imacete priliku da vidite i mnoge interesantne lokalitete, kao i da posetite gradove koji zive 24 sata dnevno.

Gulet – Marmaris – FetijeMarmaris 2019

1. dan BEOGRAD – MARMARIS (aerodrom Bodrum 110 km)
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; čarter let na relaciji Beograd – Bodrum. Sletanje u Bodrum posle dva sata leta. Transfer do marine u Marmarisu. Ukrcavanje na gulet posle 17h. Slobodno vreme, večera i noćenje u marini.
2. dan ZALIV EKINCIK
Posle doručka isplovljavanje i plovidba ka mestu Ekindžik. Opcioni jednodnevni izlet: Dalijan (30 km) i obilazak antičkog grada Kaunos, plovidba rečnim dolmušem i ručak na obali reke Dalijan. Povratak na gulet, slobodno vreme i noćenje u zalivu Ekindžik.
3. dan OSTRVA TERSANE ISLAND – KIZIL ADA
Rano ujutru otpočinje plovidba ka Fetijama. Gulet prolazi mesto Desibilmez i stiže u zaliv Fetije u kom se nalaze najlepše plaže i uvale u Turskoj. Doručak kod ostrva Tersane, noćenje kod ostrva Kizil Ada.
4. dan FETHIYE
Dolazak u marinu u gradu Fetije u ranim jutarnjim časovima. Slobodno vreme dok posada čisti brod i obnavlja zalihe. Opcioni izlet: kanjon Saklikent i čuvena plaža Oludeniz (ručak je uključen). Slobodno vreme, večera I noćenje u marini u Fetijama.
5. dan OSTRVA GÖCEK – YASSICA ISLAND
Posle doručka isplovljavanje i plovidba ka ostrvima u blizini mesta Godžek. Krstarenje među mnogobrojnim ostrvima sa pauzama za kupanje u kristalno čistim vodama turskog dela Mediterana. Pristajanje kod ostrva Yassica. Noćenje.
6. dan BEDRI RAHMI – SARSALA – AGA LIMANI
Posle doručka obilazak zaliva Bedri Rahmi koji je dobio naziv po poznatom turskom slikaru i pesniku. Nakon toga, plovidba do mesta Sarsala i noćenje u zalivu i luci Aga Limani.
7. dan KADIRGA – PARADISE ISLAND – MARMARIS
Krstarenje do zaliva Kadirga rano ujutru, pauze za kupanje, obilazak zaliva Turundž i Rajskog ostrva. U popodnevim časovima pristizanje u marinu u Marmarisu. Noćenje.
8. dan MARMARIS (aerodrom Bodrum 110 km) – BEOGRAD
Nakon doručka napuštanje guleta i transfer do aerodroma u Bodrumu. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd posle dva sata leta.
KRAJ PROGRAMA

Gulet – Marmaris – Fetije – Marmaris 2019

 • Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum – Beograd
 • Na čarter letovima kompanije Air Serbia u cenu karte uračunat je isključivo jedan komad predatog prtljaga po osobi (težine do 23 kg) i jedan ručni prtljag po osobi težine do 8 kg, maksimalnih dimenzija 55x35x25 cm (DxŠxV). Svaki kilogram preko dozvoljene težine se naplaćuje pri čekiranju.
 • Grupni transferi autobusom od aerodroma u Bodrumu do marine u Bodrumu ili Marmarisu, u odlasku i povratku
 • Smeštaj na guletima na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera, pauza za čaj ili kafu), a zavisno od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.
 • Usluge vodiča i organizacije putovanja.

 

Gulet – Marmaris – Fetije – Marmaris 2019

 • Dinarski deo aranžmana 1990 RSD po osobi, plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine
 • Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 37.40 eur (21.42 eur ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 15 eur aerodroma Bodrum, 0.98 eur naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije). Plaćanje se vrši u agenciji; Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska.
 • Doplata za gorivo YQ taksa 20 eur po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Individualne troškove putnika i fakultativne izlete. Individualne lučke takse. Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju

 

Gulet – Marmaris – Fetije – Marmaris 2019

Cena aranžmana po osobi u evrima
(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Kabina Usluga 28.06.-

05.07.

05.07.-

12.07.

12.07.-

19.07.

19.07.-

26.07.

26.07.-

02.08.

02.08.-

09.08.

09.08.-

16.08.

16.08.-

23.08.

23.08.-

30.08.

1/2 po osobi Pun

Pansion

565 630 630 630 655 655 655 630 630
1/1 po osobi Pun

Pansion

830 950 950 950 970 970 970 950 950

VAŽNA NAPOMENA: Agencijski predstavnik putnike ispraća do marine u Marmarisu i brine o njihovom transferu od i do aerodroma. Tokom boravka na brodu nije predviđeno prisustvo agencijskog predstavnika na brodu i u marinama. Kapetan broda može izmeniti planirani program u zavisnosti od stanja mora i vremenskih uslova.

 

Gulet – Marmaris – Fetije – Marmaris 2019

 • Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
 • gotovinski,
 • kreditnim karticama Intesa banke do 6 mesečnih rata,
 • kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata,
 • čekovima građana do 6 mesečnih rata,
 • ostalim platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina),
 • preko računa,
-kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom),
-administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa organizatorom putovanja).

 

Gulet – Marmaris – Fetije – Marmaris 2019

OPIS GULETA:
Na svakom brodu ima 6-8 dvokrevetnih kabina, svaka ima tuš i wc. Začudiće Vas kakvom je spretnošću iskorišćen svaki delić prostora. Za one koji to žele omogućeno je spavanje pod vedrim nebom. Na palubi ima taman onoliko udobnih dušeka koliko i putnika na brodu. Tako ćete moći da doživite nezaboravno buđenje uz izlazak Sunca. Boravak na guletu je možda i jedini način da uživate u toplom Mediteranu, a da se ni jednom ne požalite na vrućinu. Prednja i zadnja paluba pokrivene su preko dana raznobojnim tendama, pa se uz lagani morski povetarac temperatura gotovo i ne oseća. Ishrana na guletu je na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera). Svaki gulet ima svog kuvara koji će se potruditi da dobije Vašu pohvalu. Ako volite pecanje i budete uspešni, računajte na njegovu pomoć pri spremanju svežih morskih plodova. Hrana na guletima je laka, sa obiljem salata, specijaliteta od povrća i raznim pecivima. Piće se plaća. Pored kupanja i sunčanja na najčistijim delovima obale, imaćete priliku da vidite i mnoge interesantne lokalitete i najzad sve to začinite ludim letnjim noćima u gradovima koji žive 24 sata dnevno. Zato, ne razmišljajte mnogo, neka Vas ponesu talasi turskog dela Mediterana.

VAŽNA NAPOMENA: Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik. Agencijski predstavnik putnike ispraća do marine u Marmarisu i brine o njihovom transferu od i do aerodroma. Tokom boravka na brodu nije predviđeno prisustvo agencijskog predstavnika na brodu i u marinama. Kapetan broda može izmeniti planirani program u zavisnosti od stanja mora i vremenskih uslova.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.
ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI ČARTER LETA SA MINIMUMOM OD 120 PRIJAVLJENIH PUTNIKA PO LETU. U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PRIJAVLJENIH PUTNIKA, ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO OTKAZA ARANŽMANA, PROMENE AERODROMA, PROGRAMA PUTOVANJA ILI DATUMA PUTOVANJA, I O TOME JE DUŽAN DA OBAVESTI PUTNIKE NAJKASNIJE 5 DANA PRE PLANIRANOG POČETKA PUTOVANJA.

Ovlaceni agent prodaje: Fun Travel Agency

Organizator putovanja: OTP 255/2010 BB

Posetite nasu facebook stranicu: https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/

Print Friendly, PDF & Email
Pozovite odmah