Vila Flesvos – Pefkohori 2019

Aparthotel FLESVOS – Pefkohori 2019

Vila sa bazenom

SPECIJALNI POPUSTI ZA RANE UPLATE ARANŽMANA  – FIRST MINUTE

   DO 20.02.2019. = POPUST 15%;

DO 01.04.2019. = POPUST  10%;  

 

Lokacija: Aparthotel Flesvos se nalazi u centralnom delu Pefkohorija, na samo 120 metara od peščane plaže. Dakle, vila sa bazenom blizu plaže. U blizini se nalaze prodavnica, piljara i pekara.

Struktura: Dvokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem (fotelja na razvlačenje, predviđena za osobe gracilnije građe) se nalaze na prvom (br. 23,25,26) i drugom spratu (br. 32,33,37,38).
1/2 studio–u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja ili bračni ležaj
1/2+pom studio–u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja ili bračni ležaj i fotelja na razvlačenje

Opis: Vila sa bazenom blizu plaže. Studiji su opremljeni sa kuhinjom, klima uređajem, Flat TV. Simpatični balkoni okruženi su cvećem, a neki od njih i senkom velikog drveta eukaliptusa. Posteljina i peškiri su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju.

Dodatni sadržaji: Vila poseduje recepciju, opuštajući jakuzzi bazen na krovu (besplatan za goste). Wi-Fi postoji, ali se najbolji signal ostvaruje u lobiju oko recepcije. Organizator putovanja  ne prihvata odgovornost u slučaju profesionalne potrebe korišćenja bežičnog interneta u vilama iz svoje ponude. Parking je u glavnoj ulici.

Klima uređaj: uključen u cenu.

GPS 39°59´23.03´´N – 23°36´41.83´´E

OPIS VILEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

1.dan: Polazak iz Novog Sada prema odabranom datumu iz tabele. Informacija o tačnom vremenu polaska dobija se u agenciji 2 dana pre polaska. Pauze su predviđene na odmorištima duž autoputa u trajanju do 30 min, u motelu ,,Predejane,, ili „Bavka“ u trajanju oko 45 min. Dalje, u toku putovanja, prave se još jedna do dve kraće toalet pauze, po potrebi, jedna u Makedoniji i jedna po ulasku u Grčku.
2.dan: Dolazak u prepodnevnim časovima, smeštaj i boravak u izabranom objektu na bazi uplaćenog broja noćenja u apartmanu/studiju. 12. dan: Prema datumu iz tabele,napuštanje smeštaja
do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju (za tačno vreme povratka, informacija se dobija od predstavnika agencije kao i na info tabli smeštajnog objekta). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji. Pauze su predviđene kao i u dolasku. Dolazak na mesto polaska u noćnim/ jutarnjim časovima.

U CENE IZ TABELE JE UKLJUČENO:
Smeštaj u odabranom objektu na bazi najma, prevoz autobusom ukoliko je ugovoren PAKET ARANŽMAN,

troškovi organizacije putovanja, usluge pratioca grupe,

usluge pružаnja servisa inopartnera.

U CENE IZ TABELE NIJE UKLJUČENO: boravišna taksa 0,5 € dnevno po jedinici (plaća se direktno predstavniku ili vlasniku vile),

individualni troškovi,

međunarodno zdravstveno osiguranje,

troškovi fakultativnih izleta koji se posebno ugovaraju sa inopartnerom  organizatora – na licu mesta, kao poseban ugovor – u Haniotiju i Pefkohoriju je to agencija BROS
TRAVEL, u Paraliji je toagencija ERATO HOLIDAYS, a u Nei Poriju MM TRAVEL.
MEĐUNARODNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE:

Vila Flesvos Pefkohori

N A Č I N I P L A Ć A N J A

1. GOTOVINSKA UPLATA
Akontacija 30% prilikom prijave i sklapanja Ugovora o Putovanju, a ostatak najkasnije 20 dana pre početka putovanja (gotovinski,karticom,čekovima građana).

2. KREDITNIM KARTICAMA

3. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
Adminstrativnom zabranom na platu i penziju, u jednakim ratama do 15.12.2019. godine, bez uvećanja. Agencija zadržava diskreciono pravo na selekciju pravnih subjekata.

4. UPLATA NA RATE
Akontacija 30% prilikom sklapanja Ugovora o Putovanju, ostatak – 20 dana pre početka putovanja deponuju se čekovi građana (bez uvećanja) sa datumima dospeća isključivo 15.-tog u mesecu – poslednja rata 15.12.2019.

OVLAŠĆENI AGENT PRODAJE : FUN TRAVEL AGENCY

Organizator putovanja: OTP 73/2017 mgls

Pratite našu FB stranicu

Print Friendly, PDF & Email
Pozovite odmah