Berlin Nemacka – Jesen 2019

Berlin Nemacka - funtravel.rs
Berlin Nemacka - funtravel.rs
Berlin Nemacka - funtravel.rs
Berlin Nemacka - funtravel.rs
Berlin Nemacka - funtravel.rs

Berlin Nemacka – Jesen 2019

Grad umetnosti!

4 dana/ 3 nocenja

Berlin Nemacka ove godine proslavlja 30 godina od pada Berlinskog zida čijim se rušenjem grad ujedinio, ali je Zapadni deo ostao simbol urbane gradske prestonice, a njegov Istočni deo alternativno stecište slobodoumne misli i dela. Veliko finale je festival koji će se održati od 4. do 10.novembra kada će se Berlin transformisati u jedinstvenu izložbu i festival slavlja na otvorenom. Ovaj impresivni događaj se završava u noći 9.11. kada se grad pretvara u najveću koncertnu binu na svetu uz nastup poznatih muzičara, orkestara i bendova.

OPIS DESTINACIJEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Berlin Nemacka – Jesen 2019

Berlin Nemacka – Putovanje avionom – 4 dana/ 3 nocenja – Termin polaska: 08.11.2019

Berlin ove godine proslavlja 30 godina od pada Berlinskog zida čijim se rušenjem grad ujedinio, ali je Zapadni deo ostao simbol urbane gradske prestonice, a njegov Istočni deo alternativno stecište slobodoumne misli i dela. Veliko finale je festival koji će se održati od 4. do 10.novembra kada će se Berlin transformisati u jedinstvenu izložbu i festival slavlja na otvorenom. Ovaj impresivni događaj se završava u noći 9.11. kada se grad pretvara u najveću koncertnu binu na svetu uz nastup poznatih muzičara, orkestara i bendova. Vodimo Vas u jedan od najuzbudljivijih gradova sveta koji krasi poseban, nekako grub ali prijateljski šarm lokalaca gde Vam se lako može desiti da sa potpunim neznancem započnete spontanu filosofsku diskusiju. Grad je pun istorijskih znamenitosti, neverovatnih priča koje podsećaju na dramatičnu istorijsku prošlost, grad umetnosti I umetnika o čemu svedoči preko 170 gradskih muzeja i čuveno muzejsko ostrvo. Berlin je kreativna radionica Nemačke, trendseterski centar mode, muzike i umetnosti., a progresivni duh optimizma, originalnosti I dinamičnosti koji se dobio sjedinjavanjem je zapanjujući.

Berlin Nemacka – Jesen 2019

1.DAN (petak 08.11.2019.) BEOGRAD – BERLIN – Sastanak putnika sa predstavnikom agencije koji će putnicima uručiti putnu dokumentaciju na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera informacija dva sata pre poletanja aviona. Direktan let za Berlin JU350 (AirSerbia) u 06:35h, sletanje na berlinski aerodrom je u 08:30h. Nakon obavljenih pasoških i carinskih formalnosti, sastanak sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku i odlazak na panoramsko razgledanje grada: BRANDERBURGER TOR, srce i decenijski simbol podeljenosti – REICHSTAG i najlepši berlinski trg GENDARMENMARKT – KURFÜRSTENDAMM, elegantna trgovačka ulica i KaDeWe, poznata robna kuća sa luksuznim buticima- FRIEDRICHSTADT PALAST – prestižni bulevar UNTER DEN LINDEN – ALEXANDERPLATZ – BERLINER DOM – BERLINER MAUEN, simbol Hladnog rata i Gvozdene zavese – CHECKPOINT CHARLIE. Smeštaj u hotel posle 15:.00h. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. Noćenje.
2.DAN (subota 09.11.) BERLIN – PEŠAČKA TURA – KRSTARENJE REKOM ŠPRE – Doručak. Slobodan dan u Berlinu, preporučujemo individualnu posetu Ostrvu muzeja, Tropskom ostrvu ili Zoo parku ili pešačku turu (fakultativno) i krstarenje rekom Špre. U večernjim časovima ne propustite da sa Berlincima i gostima iz celog sveta učestvujete u jedinstvenom festivalu slobode… Noćenje.
3.DAN (nedelja 10.11.) BERLIN – POTSDAM – Doručak. Slobodan dan ili fakultativni, poludnevni izlet u Potsdam. Tokom 300 godina istorijski grad Potsdam sa svojim brojnim baroknim zgradama, uključujući palatu i park Sanssouci, Oranžeriju, Novu palatu, Šarlotinu palatu i palatu Sesilienhof se razvio u jedan od najvećih bivših vojvodskih gradova u Evropi. Omiljeni grad pruske aristokratije, od Fridriha II Velikog do cele Hoencolern porodice, zadivljujuće lepote, nalazi se na samo sat vremena udaljenosti od Berlina. Povratak u Berlin. Noćenje.
4.DAN (ponedeljak 11.11.) BERLIN – BEOGRAD – Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Organizovan transfer do aerodroma i direktan let za Beograd JU355 u 20:45h i očekivano sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” (prema aktuelnom redu letenja) je u 22:30h. Kraj programa.

Berlin Nemacka – Jesen 2019

 • Avionski prevoz na direktnoj liniji Beograd – Berlin – Beograd kompanije Air Serbia,
 • aerodromske takse u Beogradu i Berlinu koje na dan objavljivanja programa iznose 121€ i podložne su promenama,
 • smeštaj u objavljenom hoteluu dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi tri (3) noćenja sa samoposlužnim doručkom (tzv. „švedski sto“),
 • panoramsko razgledanje grada,
 • organizovane transfere,
 • asistenciju lokalnog predstavnika na srpskom jeziku,
 • organizacione troškove u celini.

Berlin Nemacka – Jesen 2019

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Fakultativne izlete (obavezno prijavljivanje i uplata prilikom rezervacije aranžmana):
 • Potsdam 45€ (Izlet obuhvata odlazak / povratak vozom I razgledanje u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku. Ulasci u objekte se individualno plaćaju na licu mesta);
 • pešačka tura 20€,
 • krstarenje rekom Špre 25 €.
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 15putnika -a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta –ino partnera), po osobi .Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

 

Berlin Nemacka – Jesen 2019

berlin cenovnik

Berlin Nemacka – Jesen 2019

 • Plaćanje se vrši isključivo u u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.
 • 120 € prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski
 • Aranžman mora biti izmiren u celosti najkasnije 21 dan pred put.
 • Administrativnom zabranom

 

Berlin Nemacka – Jesen 2019

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu Organizator putovanja zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije. SVI PRIJAVLJENI PUTNICI SU U OBAVEZI DA PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA DOSTAVE KOPIJU SVOJE PUTNE ISPRAVE.
Hotel ALETTO KUDAMM 3***
Hotel se nalazi u srcu zapadnog dela grada u neposrednoj blizini poznate Ku’damm trgovačke ulice, u oblasti Charlottenburg-Wilmersdorf. Na oko 200m od hotela nalazi se stanica javnog prevoza Zoologischer Garten Station odakle se metroom I busom lako stiže do ostalih delova grada.Sve standard sobe su sa TWC, Tv-om i WiFi je besplatan I dostupan u celom hotelu. Gostima je na raspolaganju I krovni bar sa kojeg se pruža pogled na panoramu Berlina.
Organizator putovanja poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete polisa broj 30000013162, od 12.06.2019. (primena od 15.06.2019.) Akcionarsko društvo za osiguranje„Milenijumosiguranje“.               Aranžman je rađen na bazi minimum 15 plativih putnika.
 PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.
Ovlasceni agent prodaje: Fun Travel Agency
Organizator putovanja: OTP 207 /2010 KT
Posetite nasu FB stranicu: https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena