ApartHotel Sarti Blue – Sarti

PROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

ApartHotel Sarti Blue – nalazi se u novom Sartiju, u delu poznatijem po nazivu Sarti beach, u predivnom okruženju idealnom za ugodan i opuštajući odmor. Šetalište deli samu vilu od peščanog dela plaže gde nailazite na postepeni ulazak u more, pogodan za porodice sa malom decom. Plaža je 2011. god. dobila plavu zastavicu od strane Evropske unije, koja je ubrojila u deset najlepših plaža Grčke. Od starog dela Sartija udaljen je 750m. U ponudi imamo pedeset smeštajnih jedinica, koje po strukturi mogu biti dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji, kao i četvorokrevetni apartmani. Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju, prvom i drugom spratu hotela. Četvorokrevetni apartmani i pojedini trokrevetni studiji imaju zajedničku terasu koja gleda na unutrašnji deo vile. Određeni broj soba ima bočni ili direktni pogled na more. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, mikrotalasnu, posuđe), LCD SAT TV sa srpskim kanalima, Wi-Fi (slabog protoka), klima uređaj čije se korišćenje naplaćuje 5 eura po danu. Promena posteljine i peškira vrši se svakog petog dana boravka. Hotel poseduje bazen za odrasle na krovu sa koga se pruža predivan pogled na more kao i ograničeni broj ležaljki oko samog bazena. Vila poseduje tuš u dvorištu kao i prostoriju za poslednji dan boravka.

Sezona, uslovi za decu do 7 godina:

– jedno dete, do 7 god., u krevetu sa roditeljima – besplatno. Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba,
Vansezona (smene sa zvezicom), uslovi za decu do 7 godina i doplate za pomoćne krevete (popusti važe samo kada već postoje dve puno plative osobe):
– deca plaćaju 70% od cene aranžmana, imaju svoj krevet i sedište u autobusu.
– osoba u pomoćnom ležaju plaćaja 70% od cene aranžmana, ima pomoćni krevet i sedište u autobusu.

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. dan – 11. dan: Neos Marmaras, Toroni, Sarti – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
12. dan: Sarti, Toroni, Neos Marmaras- napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
13. dan: Dolazak na mesto polaska.
Kraj usluga.

Usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 ili 15 noćenja, u smenama sa * uračunat je i prevoz putnika do navedene destinacije ali bez doplate za mesta polaska severno od Niša, prevoz se vrši autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…), usluge predstavnika agencije.

Prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele (osim u slučaju smena sa * gde je prevoz uračunat), međunarodno zdravstveno osiguranje putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima Generali Osiguranja (cenovnik Generali Osiguranja je sastavni deo ovog cenovnika), programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

Aranžmani na 10 noćenja

USKORO…

Aranžmani na 15 noćenja

USKORO…

Legenda: 1/2 Std – Dvokrevetni studio; 1/2 Std SV – Dvokrevetni studio sa pogledom na more; 1/2 PrStd – Dvokrevetni studio u prizemlju; 1/2 Std PP– Dvokrevetni studio sa pogledom terase na drugu kuću ili ulicu iza kuće; 1/2 Std PD– Dvokrevetni studio sa pogledom terase na dvorište; 1/2 Std ZT – Dvokrevetni studio sa zajedničkom, ulaznom, terasom; 1/3 Std – Trokrevetni studio; 1/3 Std PP – Trokrevetni studio sa pogledom terase na drugu kuću ili ulicu iza kuće; 1/3 Std PD– Trokrevetni studio sa pogledom terase na dvorište; 1/3 Std ZT – Trokrevetni studio sa zajedničkom, ulaznom, terasom; 1/3 Std SV – Trokrevetni studio sa pogledom na more; 1/3 PrStd – Trokrevetni studio u  prizemlju; 1/4 Std – Četvorokrevetni studio; 1/4 PrStd – Četvorokrevetni studio u prizemlju; 1/4 App – Četvorokrevetni apartman; 1/4 Duplex – Četvorokrevetni apartman sa dve odvojene spavaće sobe i odvojenom kuhinjom;

– Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana (dinarski deo, smeštaj, prevoz ali bez teritorijalne doplate za prevoz, tabela ispod) po osobi
– Cene bez zvedice su po smeštajnoj jedinici i sastoje se od dinarskog dela i deviznog dela iz tabele.

Popusti – FIRST MINUTE:
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. februara odobravamo popust od 15%
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. marta odobravamo popust od 10%
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. maja odobravamo popust od 5%

Uslovi plaćanja:
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
– Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2016. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
– Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 15.12.2016. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (UniCredit Bank).

NAPOMENA:

– U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15:30h (po lokalnom vremenu), a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema. Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguće, osim kada u programu nije drugačije navedeno.

– Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišćenja AC uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenje bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.

– Prilikom preuzimanja ključeva od apartmana, putnici deponuju po 1 pasoš. Eventualno nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.

– U slučaju nedovoljnog broja prijavljanih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 30. U slučaju otkaza, minimalni rok je 15 dana pre početka aranžmana.

– Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Ovlasceni subagent : Fun Travel Agency, Paracin

Organizator ovog putovanja je T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja

Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja

Print Friendly, PDF & Email
Pozovite odmah