Alpska tura Nova godina 2023

Alpska tura Nova godina 2023

FRIDRIHSHAFEN – MAJNFELD – ZEMLJA HAJDI – DAVOS – BREGEN

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA

DECEMBAR 2022. – 2. JANUAR 2023.

 

Program Putovanja

Program putovanja – Alpska tura Nova godina

1. dan (Četvrtak 29. decembar)   Polazak iz Beograda (Sava centar), i iz Novog Sada (AS „Vojvodina“) – polazak je u popodnevnim satima oko 18h. Putovanje preko Hrvatske, Slovenije i Austrije. Noćna vožnja sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (Petak 30. decembar)   FRIDRIHSHAFEN   Jutarnja vožnja preko divnih alpskih predela Austrije i dalje preko bajkovite Bavarske ka obali Bodenskog jezera. Dolazak u FRIDRIHSHAFEN u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Odmor. Fakultativni polazak vozom do centra grada i obilazak grada. Grad se nalazi na obali Bodenskog jezera, odnosno jezera Konstanc kako ga nazivaju u Nemačkoj. Pripada pokrajini Baden-Virtemberg. Šetnja jezerskom promenadom i razgledanje zanimljivog istorijskog centra kojim dominira zamak, nekadašnja opatija iz 11. veka. Uz zamak se nalazi i dvorska crkva izgrađena u raskošnom baroknom stilu. Grad je poznat kao mesto u kojem je živeo grof Cepelin, izumitelj Cepelina. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i večeru u nekom od tradicionalnih gasthofa. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. dan (Subota 31. decembar)   MAJNFELD – DAVOS   Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili u 9h polazak na fakultativni izlet. Odlazak do MAJNFELDA, odnosno zemlje Hajdi. Seoce Heididorf sa autentičnim alpskim kolibama, razbacanim u zelenilu livada, sa zaleđem Alpa… Nestvaran, i zaista bajkoviti prizor. Tu je i Hajdina kuća, fontana… Slobodno vreme za uživanje u sjajnom ambijentu. Odlazak u luksuzni ski-centar Švajcarske DAVOS. Davos se nalazi u oblasti veoma visokih Graubindenskih Alpa, na približno 1.560 metara nadmorske visine, pa je to jedan od najviših gradova u celoj Evropi. Gradićem dominira toranj Protestantske crkve Svetog Jovana. Takođe, u Davosu ćemo videti i veliki, savremeni Kongresni centar u kojem se svake godine održava Svetski ekonomski forum (WEF). Povratak u hotel do 20h. Priprema za „najluđu noć“. DOČEK NOVE GODINE na trgovima i ulicama Fridrihshafena. Noćenje.

4. dan (Nedelja 1. januar)   BREGENC Doručak. Odjava iz hotela u 11h. Odlazak do prestonice austrijske savezne pokrajine Forarlberg, prelepog grada BREGENCA koji se nalazi na obali divnog Bodenskog jezera. Po dolasku u Bregenc, sledi obilazak grada uz razgledanje Gornjeg grada, ili starog grada sa prepoznatljivom baroknom arhitekturom i divnim tornjem Svetog Martina. Potom sledi odlazak do novijeg, Donjeg grada i razgledanje: betonski porše, najuža kuća Evrope, mlečna pečurka, luka grada na jezeru,… Slobodno vreme za šetnju, uživanje u kafeima i elegantnim restoranima. Fakultativno, odlazak gondolom do Pfender planine koja pripada alspskom masivu. Gondola ide do visine od 1064 m. Sa vrha planine pruža se nestvaran pogled na Bodensko jezero, celi grad i obližnji deo Bavarske u Nemačkoj. Na planini Pfender nalazi se i nekoliko izletišnih tačaka, kao i divni tradicionalni alpski restorani – Gasthofi. Takođe, ovde se nalazi i sjajan mali Alpski park sa primercima alpske divljači. Nakon slobodnog vremena, povratak gondolom do centra grada. Slobodno vreme. Polazak ka Srbiji oko 21.30h. Noćna vožnja preko Austrije, Slovenije, Hrvatske…

5. dan (Ponedeljak 2. januar) Dolazak u Novi Sad i Beograd u popodnevnim satima. Kraj putovanja- Alpska tura Nova godina

Cenovnik

Alpska tura Nova godina

CENA ARANŽMANA PO OSOBISPECIJALNA CENA ZA RANE PRIJAVE+ PAKET IZLETA ZA UPLATE U AGENCIJI
249 eur219 eurumesto 90 eur samo 75 eur

Navedena cena paketa izleta obuhvata:
· Celodnevni izlet Majnfeld - Davos sa uključenom ulaznicom za Hajdino selo
· Izlet žičarom do planine Pfander
· Obilazak Fridrishafena prema programu sa uključenom kartom voza u jednom pravcu

OPIS HOTELA – Alpska tura Nova godina 

HOTEL „IBIS FRIEDRICHSHAFEN AIRPORT MESSE“ 3***, Fridrihshafen ili sličan

Hotel se nalazi na aerodromu, oko 6 km od centra Fridrihshafena. Sa centrom grada je povezan direktnom železničkom linijom, a stanica voza se od hotela nalazi na svega 200 metara. Hotel pripada jednoj od najvećih hotelskih grupacija na svetu „Accor“, odnosno „Ibis“, te poseduje standardizovanu uslugu. Poseduje recepciju otvorenu 24 sata, aperitiv bar, lobi, WiFi konekciju, salon za posluženje doručka… Sobe su standard kategorije, i sve poseduju kupatilo sa tuš-wc, TV Cab., centralni grejni sistem, klima uređaj.

Alpska tura Nova godina

Aranžman obuhvata

Alpska tura Nova godina

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (visoka turistička klasa, kompletna oprema, klima, audio-video)
 • smeštaj u u hotelu sa 3* u regiji Bodenskog jezera u Nemačkoj na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak – samoposluživanje/“buffet“)
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 „standard/economy“ sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja; 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl., što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • obilazak Bregenca prema programu putovanja
 • usluge profesionalnog turističkog vodiča
 • organizacione troškove
Aranžman ne obuhvata

Alpska tura Nova godina

 • sve ostale nepomenute usluge
 • ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • obavezno međunarodno zdravstveno, putno osiguranje na osiguranu sumu od 30.000 € (može se kupiti u agenciji po ceni od oko 1000 dinara za osobe mlađe od 70 god, odnosno 2000 din za osobe 70+)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 80 €
 • doplatu za dodatno sedište u autobusu – 100 €
 • doplatu za turističku, boravišnu taksu koja iznosi za oba noćenja 5 € po osobi – taksa se plaća na licu mesta, na recepciji hotela

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnih izleta za uplate na licu mesta su – Alpska tura Nova godina 

 • Celodnevni izlet Majnfeld – Davos sa uključenom ulaznicom za hajdino selo – 50 €
 • Izlet žičarom do planine Pgfander u Bregencu – 25 €
 • Obilazak Fridrihshafena sa uključenom voznom kartom u jednom pravcu – 15 €
Uslovi plaćanja

Alpska tura Nova godina

 • Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu – 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima, obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate!
 • Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2023.
 • Platnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2023.
Napomene

Alpska tura Nova godina

Ponudu aranžmana za Novu godinu možete pogledati na sl.linku

ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP A-70/2021. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu BANKARSKU GARANCIJU br. 04777-02-0167750 (osigurana suma u visini od 250.000€) „UNI CREDIT BANK SRBIJA AD BEOGRAD“.

OVLAŠĆENI AGENT PRODAJE: FUN TRAVEL AGENCY, BEOGRAD

Alpska tura Nova godina

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena