Aelia Lux apartmani Nea Roda 2018

Aelia Lux apartmani Nea Roda 2018

Aelia Lux apartmani Nea Roda 2018

DUPLEX APARTMANI

Aelia Lux apartmani Nea Roda 2018 je udaljena oko 200 metara od mora, modernije  gradnje sa prostranim balkonima i  popločanim dvorištem.U sklopu vile su  četiri  duplex apartmana za šest osoba,kao i dva apartmana za četiri osobe.Gostima je na raspolaganju besplatan wi -fi internet,krevetac za bebe(postoji jedan).Vila nema sopstveni parking, mogućnost parkiranja ispred same vile.Promena peškira i posteljine je na pet dana (tjst. na pola smene).Smeštajne jedinice se nalaze na prvom i drugom spratu.

OPIS VILEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Aelia Lux apartmani Nea Roda 2018

APARTMAN BR.2 (DUPLEX 4 + 2) nalazi se na prvom spratu, sastoji se iz dnevnog boravka,dve odvojene spavaće sobe, toaleta.U okviru dnevnog boravka nalazi se kompletno opremljena  kuhinja, trpezarijski sto sa stolicama, kao I ležaj na razvlačenje, tv, klima uredjaj.Iz dnevnog boravka se izlazi na veoma prostran balkon, opremljen garniturom za sedenje(pogled ulica).U spavaćim sobama se nalaze po dva ležaja (postoji mogućnost da budu spojeni).U ovaj apartman se može smestiti najviše  šest osoba.

Aelia Lux apartmani Nea Roda 2018

APARTMAN BR.3 (DUPLEX 4 + 2) nalazi se na prvom spratu, sastoji se iz dnevnog boravka,dve odvojene spavaće sobe, toaleta.U okviru dnevnog boravka nalazi se kompletno opremljena  kuhinja,trpezarijski sto sa stolicama, kao I ležaj na razvlačenje, tv, klima uredjaj.Iz dnevnog boravka se izlazi na veoma prostran balkon, opremljen garniturom za sedenje (pogled ulica).U spavaćim sobama se nalaze po dva ležaja (postoji mogućnost da budu spojeni).U ovaj apartman se može smestiti najviše  šest osoba.

Aelia Lux apartmani Nea Roda 2018

APARTMAN BR.4 (DUPLEX 4+2) nalazi se na prvom spratu, sastoji se iz dnevnog boravka,dve odvojene spavaće sobe, toaleta, dva balkona.U okviru dnevnog boravka nalazi se kompletno opremljena  kuhinja, trpezarijski sto sa stolicama, kao I ležaj na razvlačenje, tv, klima uredjaj.Iz dnevnog boravka se izlazi na veoma prostran balkon, opremljen garniturom za sedenje (pogled bočna ulica).U spavaćim sobama se nalaze po dva ležaja ( postoji mogućnost da budu spojeni ).Iz spavaćih soba se izlazi na drugi manji balkon (pogled dvoriste).U ovaj apartman se može smestiti najviše  šest osoba.

Aelia Lux apartmani Nea Roda 2018

APARTMAN BR.7 (2+2) nalazi se na drugom spratu,sastoji se iz dnevnog boravka,jedne spavaće sobe, toaleta, balkona.U okviru dnevnog boravka nalazi se kompletno opremljena  kuhinja, trpezarijski sto sa stolicama, kao I ležaj na razvlačenje, tv, klima uredjaj.Iz dnevnog boravka se izlazi na balkon, opremljen garniturom za sedenje (pogled ulica).U spavaćoj sobi se nalaze dva odvojena ležaja ( postoji mogućnost da budu spojeni ).U ovaj apartman se može smestiti najviše  četiri osobe.

APARTMAN BR.8 (2+2) nalazi se na drugom spratu,sastoji se iz dnevnog boravka,jedne spavaće sobe, toaleta, balkona.U okviru dnevnog boravka nalazi se kompletno opremljena  kuhinja, trpezarijski sto sa stolicama, kao I ležaj na razvlačenje, tv, klima uredjaj.Iz dnevnog boravka se izlazi na balkon, opremljen garniturom za sedenje (pogled ulica).U spavaćoj sobi se nalaze dva odvojena ležaja ( postoji mogućnost da budu spojeni ).U ovaj apartman se može smestiti najviše četiri osobe.

APARTMAN BR.9 (DUPLEX 4+2) nalazi se na drugom spratu,sastoji se iz dnevnog boravka,dve odvojene spavaće sobe,toaleta,veoma prostranog balkona.U okviru dnevnog boravka nalazi se kompletno opremljena  kuhinja,trpezarijski sto sa stolicama, kao I ležaj na razvlačenje, tv, klima uredjaj.Iz dnevnog boravka se izlazi na veoma prostran balkon,opremljen garniturom za sedenje (pogled bočna ulica).U ovaj apartman se može smestiti najviše šest osoba.

Aelia Lux apartmani Nea Roda 2018

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h
2.dan do poslednjeg dana: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 09h.

Kraj programa.

Aelia Lux apartmani Nea Roda 2018

 • smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru
 • usluge predstavnika
 • putno osiguranje
 • individualne troškove putnika
 • prevoz do odredišta
 • Boravišna taksa u Grčkoj

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno; Hoteli 3* – 1,5 € dnevno; Hoteli 4* – 3 € dnevno; Hoteli 5* – 4 € dnevno

Plaćanje se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

POPUST 7%  NA DEVIZNI DEO ZA CELOKUPNE UPLATE DO 05.06.2018.
Tip smeštaja Broj kreveta Klima uređaj Televizor Aelia Lux apartmani Nea Roda 2018
19.06.- 29.06.- 09.07.- 19.07.- 29.07.- 08.08.- 18.08.- 28.08.- 07.09.-
29.06. 09.07. 19.07. 29.07. 08.08. 18.08. 28.08. 07.09. 17.09.
Apartman 2+2 da da 400 505 560 580 580 580 500 320 225
Duplex 4+2 da da 525 655 755 770 770 770 645 405 305
Napomene
Cene su izražene u evrima po apartmanu/studiju za 10 noćenja/11 dana bez prevoza
Dinarski deo aranžmana po smeni po studiju/apartmanu – 9.990,00 din.
Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu.

Cene u tabelama su izražene u evrima i plaćaju se iskljčivo u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke sa uračunatim manipulativnim troškovima.

Prilikom rezervacije uplaćuje se ceo dinarski deo aranžmana i 40% deviznog dela aranžmana (odnosi se na aranžmane za Grčku, Bugarsku leto i zima, evropske gradove autobusom…). Ostatak deviznog dela aranžmana se uplaćuje najkasnije 20 dana pre početka korišćenja usluga. Troškovi prevoza i međunarodno zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 20 dana pre početka korišćenja aranžmana.

Rezervacija aranžmana evropski gradovi-avionom (Istanbul, Rim), se vrši uplatom avansa od najmanje 50% ukupne cene aranžmana, ostatak se uplaćuje najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje i početka korišćenja usluga.

Prilikom rezervacije egzotičnih putovanja i aranžmana dalekih destinacija (Dubai, Ras Al Kajma, Sejšeli, Tajland, Kuba, Bali, Mauricijus, Maldivi, Jamajka, Vijetnam, …) vrši se uplata avansa od najmanje 60% ukupne cene aranžmana, ostatak se uplaćuje najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje i početka korišćenja usluga, izuzev ako u programu putovanja nije navedeno drugačije.

Mogućnost plaćanja platnim karticama MASTER, MAESTRO, VISA i DINA.

U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje je prema ȍlanu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

 • Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.
 • O raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
 • Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
 • Dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*
 • Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
 • Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
 • Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.
 • Ovlasceni agent prodaje: FUN TRAVEL AGENCY DOO  PARACIN
 • T  OTP  204/2010