Sheraton Soma Bay Hotel , Hurgada leto 2024

Sheraton Soma Bay Hotel

Zbog stalnih akcijskih promena cena , molimo da kontaktirate agenciju radi tacnog obracuna i popusta.

  • Sheraton Soma Bay Hotel je smešten na obali mora, u zalivu i istoimenoj turističkoj oblasti Soma Bay, udaljen je 45 km južno od aerodroma u Hurgadi.
  • Plaža:
    Sopstvena, peščana plaža duga oko 800 m. Veći deo je kupališna zona sa postepenim ulaskom u more, a postoji i koralni greben i ponton za ulazak u more. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.

Hotelski sadržaji:

  • Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: recepcija, menjačnica, restoran „L’abydos Brasserie“, italijanski A’ la carte restoran „L’ Emporio“, restoran na plaži „Copper Crescent Grill“, snack bar „Beach Hut“, lobby bar „Solar Bay“, bar kod bazena „Al Farafra Oasis“, bar na plaži „Sea Breeze“, diskoteka „Stars Studio“, 3 spoljašnja bazena (1 se greje u toku zimske sezone), dečji bazen, mini klub 4-12 god., animacija za decu i odrasle, sportovi na vodi, ronjenje, teretana, sauna, 3 teniska terena, skvoš teren, teren za kriket, stoni tenis, pikado, bilijar, golf teren u blizini, snorkeling, aerobik, aqua aerobik, odbojka na plaži, mali fudbal, prodavnice, medicinske usluge, usluge pranja veša, frizer, konferencijske sale, besplatan Wi Fi internet u lobiju.

Sobe:

  • Raspolaže sa ukupno 326 soba i apartmana. Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, individualni klima uređaj, lcd sat TV, sef, mini bar, ketler za kafu/čaj, Wi Fi internet(uz doplatu), balkon ili terasu. Maksimalno 1 pomoćni ležaj je dozvoljen u standardnim sobama.

Usluga:

  • All Inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola ili kao set meni.

Kontakt:

www.marriott.com/hotels/travel/hrgss-sheraton-soma-bay-resort/

ALL INCLUSIVE KONCEPT HOTELA

Foto Galerija
102297_L Sheraton Soma Bay Hotel , Hurgada leto 2024
102298_L Sheraton Soma Bay Hotel , Hurgada leto 2024
102299_L Sheraton Soma Bay Hotel , Hurgada leto 2024
102302_L Sheraton Soma Bay Hotel , Hurgada leto 2024
102303_L Sheraton Soma Bay Hotel , Hurgada leto 2024
102304_L Sheraton Soma Bay Hotel , Hurgada leto 2024
102307_L Sheraton Soma Bay Hotel , Hurgada leto 2024
102308_L Sheraton Soma Bay Hotel , Hurgada leto 2024
102309_L Sheraton Soma Bay Hotel , Hurgada leto 2024
102310_L Sheraton Soma Bay Hotel , Hurgada leto 2024
102312_L Sheraton Soma Bay Hotel , Hurgada leto 2024
102316_L Sheraton Soma Bay Hotel , Hurgada leto 2024
102317_L Sheraton Soma Bay Hotel , Hurgada leto 2024
102318_L Sheraton Soma Bay Hotel , Hurgada leto 2024
102319_L Sheraton Soma Bay Hotel , Hurgada leto 2024
Opis destinacije
  • Dug oko 5 kilometara i sirok oko 2 kilometara Soma bay je zasticeni zaliv koji odise luksuzom,mirom i fantasticnom plazom.
  • Pazljivo ocuvan podvodni svet,dovodi zaljubljenike u ronjenje,snorking,kajtsurfing i jos mnogo drugih vodenih atrakcija.
  • Sve ponude i akcije za Egipat mozete naci na nasem sajtu : https://funtravel.rs/
  • Aktuelne ponude mozete naci i na nasoj FB stranici: https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/
  • Hotel se nalazi u okviru turističke oblasti Soma bay i šetalištem je povezan sa još 4 hotela u okruženju, u blizini se nalazi golf teren „The Cascades“ i  najveći Thalasso&Wellness centar u ovoj regiji-„Les Thermes Marins Des Cascades“ .
  • Poseduje veliki, moderan akva park čija se upotreba naplaćuje 3$ po odrasloj osobi/dnevno, deca od 6 do 12 god imaju 50% popusta.

Sheraton Soma Bay Hotel

Mapa

Cenovnik
Program i uslovi putovanja

PROGRAM PUTOVANJA
PROGRAM PUTOVANJA Air Cairo
8 dana/6 noćenja, 11 dana/9 noćenja, 12 dana/10 noćenja, 15 dana/13 noćenja

1.DAN
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije Big Blue u sali za međunarodne odlaske 3 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Hurgadu u 06.30 časova (SM 388). O tačnom vremenu poletanja putnici ce biti obavešteni dva dana pred put. Obrok u toku leta. Dolazak u Hurgadu nakon nešto više od tri sata leta. Transfer do izabranog hotela, smeštaj, slobodno vreme, usluga prema programu, noćenje.

2. – 6, 9,10 ili 13. DAN
Usluga prema programu. Slobodni dani uz mogućnost organizovanja brojnih fakultativnih izleta.

7,10, 11 ili 14.DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Putnici koji imaju povratni let ponedeljkom sobe napuštaju tog dana. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Poletanje aviona za Beograd u 02.00 časa (SM 387). Obrok u avionu. Dolazak u Beograd posle tri i po sata leta (očekivano vreme sletanja aviona 05.30 ili časova).

KRAJ PROGRAMA.

PROGRAM PUTOVANJA Air Serbia
9 dana/7 noćenja, 12 dana/10 noćenja, 13 dana/11 noćenja ili 16 dana/14 noćenja

1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „ agencije Big Blue dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu u 18:00h; Dolazak u Hurgadu u 21:25h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 07.,10.,11. ili 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

08.,11.,12. ili 15.DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22:25h.

09.,12.,13. ili 16. DAN
Dolazak u Beograd u 01:55h.

KRAJ PROGRAMA.

Sheraton Soma Bay Hotel

Uslovi plaćanja

Sheraton Soma Bay Hotel

  • Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
  •  gotovinski,
  •  kreditnim karticama Intesa banke do 6 mesečnih rata,
  •  kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata,
  •  kreditnom karticom masterata OTP banke Srbije do 12 mesečnih rata,
  •  čekovima građana do 6 mesečnih rata,
  •  ostalim platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina),
  •  preko računa,
  • kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom),
  •  administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa agencijom).
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

Sheraton Soma Bay Hotel

Napomene

Sheraton Soma Bay Hotel

OPŠTE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično). Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individualnog putovanja za navedenu destinaciju, uz promenu cene putovanja. Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju ovog aranžmana radjenog na bazi letova redovne linije Air Cairo(50 putnika) na bazi čarter letova Air Serbia(120 putnika) . Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane organizatora putovanja je 20 dana pre puta, po ovom osnovu. Ukoliko je organizator sprečen da izvrši ugovor usled neizbežnih i vanrednih okolnosti, dužan je da bez nepotrebnog odlaganja odmah po saznanju obavesti putnika o raskidu ugovora, a pre otpočinjanja putovanja.

Sheraton Soma Bay Hotel

• Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije. Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.
• Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još 6 meseci po povratku sa putovanja.
• Kategorija hotela je zvanična domicilna kategorija na osnovu ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Vrsta i kvantitet hrane zavisi od kategorije hotela. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo recepcija hotela po dolasku u hotel. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu kreveta. Jedan hotelski dan, kao i rezervisane usluge računaju se od podneva datuma početka putovanja do podneva poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada (u zavisnosti od satnica leta, na koje agencija ne može uticati ) gost uđe u hotel. Molimo putnike da provere validnost putnih isprava. Na put je potrebno poneti pasoš koji važi 6 meseci po povratku sa putovanja.

Sheraton Soma Bay Hotel

Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP DOO.
• Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Sheraton Soma Bay Hotel

Ovlasceni agent prodaje : Fun Travel Agency

Sheraton Soma Bay Hotel