Vila Soso 1 – Stavros

Vila Soso 1 Stavros

Vila Soso 1 Stavros

Vila Soso 1 nalazi se u neposrednoj blizini novoizgrađene crkve, na 250 metara od plaže i 250 metara od centra Stavrosa. Vila je okružena  travnatim dvorištem u sklopu kojeg se nalazi deo sa igralištem za decu, gde se deca mogu bezbrižno družiti i igrati. U ponudi imamo četvorokrevetne studije, koji se nalaze u prizemlju i koji su orjentisani ka ulici. Studiji u vili Soso 1 su opremljeni sa dva francuska kreveta, kuhinjom (mini električni šporet, frižider, posuđe), koja je namenjena za pripremu lakih obroka, kupatilom, klimom koja je uračunata u cenu najma, TV-om, WiFi-em (slabog protoka), terasom sa garniturom za sedenje. Gostima vile Soso 1 je obezbeđen tuš u dvorištu, prostor za odlaganje prtljaga poslednjeg dana boravka, kao i parking prostor. Vila poseduje peškire. Čišćenje je na dan smene, dok je promena posteljine i peškira na 5 dana. Sa dobrom lokacijom i prijatnim okruženjem, vila Soso 1 će ispuniti sva Vaša očekivanja.

OPIS VILEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:

  • 1.dan:Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
  • 2. dan – 11. dan:Stavros – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
  • 12. dan: Stavros – napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
  • 13. dan: Dolazak na mesto polaska. Kraj usluga.

U cenu aranžmana je uračunato:

  • usluge pratioca grupe, smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 noćenja,
  • u smenama sa * uračunat je i prevoz putnika do navedene destinacije ali bez doplate za mesta polaska severno od Niša,
  • usluge predstavnika agencije.

U cenu aranžmana nije uračunato:

  • autobuski prevoz po cenovniku iz tabele (osim u slučaju smena sa * gde je prevoz uračunat, bez doplate za mesta polaska severno od Niša),
  • međunarodno zdravstveno osiguranje putnika
  • obaveznu doplatu na ime “stay over” taxe od 0,5 eura po danu po sobi, plaćanje se vrši na licu mesta,
  • programom nenavedene usluge, individualni
  • ostali troškovi putnika.

 

Uslovi plaćanja:

– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

– Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2019. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%. Čekovi mogu biti datumirani samo na datume 01., 05., 10. i 15. u mesecu.

– Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 15.12.2019. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.

– Korisnici Banca Intesa kreditnih kartica aranžmane mogu plaćati i na rate, bez kamate, tako što bi 50% akontacije platili odmah, a ostatak najkasnije do 15.12.2019.

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (EuroBank).

NAPOMENA:

  • U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15:30h (po lokalnom vremenu), a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i peškiri, toalet papir i sredstva za higijenu. Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguće, osim kada u programu nije drugačije navedeno.
  • U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 30. U slučaju otkaza, minimalni rok je 15 dana pre početka aranžmana.
  • Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Ovlašćeni agent prodaje: Fun Travel Agency

Organizator putovanja: OTP 186/2010brc

ZA AKTUELNOSTI PRATITE I NAŠU FB STRANICU