Vila Prestige Vrnjačka Banja

OPIS VILEARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Ovi, kako im ime kaže, prestižni apartmani i studiji se nalaze u jednom od najlepših delova „kraljice turizma Srbije“, na samoj Vrnjačkoj promenadi, neposredno uz Vrnjačku reku i stoletni banjski park.
Od centralnog banskog trga i poznatog Wellness centra „Fons Romanus“ udaljeni su 300 m, a od mineralnog izvora „Snežnik“ i olimpijskog bazena 50 m.
U ponudi se nalaze studiji i apartmani različite strukture, od dvokrevetnih studija da četvorokrevetni apartmana, oprmljeni po visokim standardima koji su krunisani sa četiri zvezdice.
Svaka smeštajna jedinica je klimatizovana, poseduje čajnu kuhinju, televizor sa kablovskim programom, lepo dizajniran nameštaj, moderno kupatilo, parking.
U blizini apartmana se nalazi nekoliko poznatih vrnjačkih restorana, a našim gostima pružamo mogućnost pansionske ishrane pod posebno povoljnim uslovima, u restoranu „Tri lipe“, udaljenom od Apartmana „PRESTIGE“ svega 50 metara.
Naši apartmani su idealni za porodice, poslovne ljude i sve one koji žele savršen odmor u najlepšoj banji Srbije…

Najam apartmana za 10 noći 11 dana.

Predstavnika agencije za svo vreme boravka,24h dnevno.

Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje,prevoz autobusom(polazak dan ranije u odnosu na datum iz tabele), fakultativne izlete i individualne troškove, druge nepomenute usluge.

 app_prestige_vnjacka_banja

klikni na sliku za uvećanje

– Avans 40% pri rezervaciji, ostatak najkasnije 7 dana pre početka aranžmana.
– Avans 40% pri rezervaciji, ostatak odloženo na tri jednaka mesečne rate bez kamate čekovima građana. Čekove, datumirane na 10. ili 20. u mesecu, je potrebno deponovati najkasnije 7 dana pre početka aranžmana.
– Platnim karticama: Dina, Visa, Visa Electron, Master, Maestro, American Express.
– Organizator zadržava pravo da odobri i druge načine plaćanja.
– Za boravke organizovanih grupa cene se individualno ugovaraju – NA UPIT.

Važne napomene:
– Cenovnik br. 03/15 od 15.04.2015. godne.
– Uz program važe Opšti uslovi putovanja organizatora, T.A. „Spa Tarvel & Service“ Vrnjačka Banja, licenca OTP 291/2010 od 17.02.2010. godine (APR – registar turizma).

Ovlasceni subagent : Fun Travel Agency, Paracin

Organizator putovanja: agencija T.A. „Spa Tarvel & Service”.

Print Friendly, PDF & Email

Obavezno pogledajte