Vila Prestige Vrnjačka Banja

Print Friendly, PDF & Email

VILA PRESTIGE

Vrnjačka banja apartmanski smeštaj

Vila Prestige se nalazi u jednom od najlepših delova „kraljice turizma Srbije“, na samoj Vrnjačkoj promenadi, neposredno uz Vrnjačku reku i stoletni banjski park.
Od centralnog banskog trga i poznatog Wellness centra „Fons Romanus“ Vila Prestige je  300 m, a od mineralnog izvora „Snežnik“ i olimpijskog bazena 50 m.
U ponudi se nalaze studiji i apartmani različite strukture, od dvokrevetnih studija da četvorokrevetni apartmana, oprmljeni po visokim standardima koji su krunisani sa četiri zvezdice.
Svaka smeštajna jedinica je klimatizovana, poseduje čajnu kuhinju, televizor sa kablovskim programom, lepo dizajniran nameštaj, moderno kupatilo, parking.
U blizini apartmana se nalazi nekoliko poznatih vrnjačkih restorana, a našim gostima pružamo mogućnost pansionske ishrane pod posebno povoljnim uslovima, u restoranu „Tri lipe“, udaljenom od Apartmana „PRESTIGE“ svega 50 metara.
Naši apartmani su idealni za porodice, poslovne ljude i sve one koji žele savršen odmor u najlepšoj banji Srbije…

OPIS VILEARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Najam smeštaja

Boravisna takasa nije uključena u cenu : ODrasli 120 dinara po danu, 60 dinara za decu od 7-14 godina, deca do 7 godina ne plaćaki boravišnu taksu.

Prestige Vrnjacka Banja 

klikni na sliku za uvećanje

– Avans 40% pri rezervaciji, ostatak najkasnije 7 dana pre početka aranžmana.
– Avans 40% pri rezervaciji, ostatak odloženo na tri jednaka mesečne rate bez kamate čekovima građana. Čekove, datumirane na 10. ili 20. u mesecu, je potrebno deponovati najkasnije 7 dana pre početka aranžmana.
– Platnim karticama: Dina, Visa, Visa Electron, Master, Maestro, American Express.
– Organizator zadržava pravo da odobri i druge načine plaćanja.
– Za boravke organizovanih grupa cene se individualno ugovaraju – NA UPIT.

 

Ovlasceni agent : Fun Travel Agency, Paracin

 

Pozovite odmah