Sunny Hill Spa resort Vrnjačka Banja

OPIS VILEARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

“Sunny Hill” Spa Resort, je smeštan na svega 600 m od centra Vrnjačke Banje, na mestu zvanom Sunčani breg. Ovaj luksuzni ojekat pruža mogućnost savršenog odmora i okupljanja poslovnog i turističkog sveta. Ukoliko poželite za svega desetak minuta lagane šetnje, uz kratak predah i divljenje zamku Belimarković, pored koga obavezno morate proći, stižete do centra zbivanja najvećeg banjskog turističkog centra Srbije.

“Sunny Hill” pruža sve ono što je potrebno za savršen odmor. Luksuzno opremljen, ljubazno osoblje, osmišljeni sadržaji i nezaboravan pogled na pitomu dolinu Morave i šumoviti Goč sa terase objekta, zauvek će se urezati u Vaše sećanje. “Sunny Hill” Vas očekuje. Uzbudljiv, atraktivan, poseban, sa stilom i šarmom koji ce Vas naterati da dođete ponovo.

„Sunny Hill“ poseduje luksuzne dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne smeštajne jedinice. Opremljene su nameštajem vrhunskog kvaliteta. Pored opremljene kuhinje, frižidera sa mini barom, gostima hotela je na raspolaganju i plazma TV sa kablovskom televizijom, individualni klima uređaj, direktna telefonska linija, internet priključak, magnetni ključevi za ulazak u jedinicu. Svaku jedinicu krasi umetnička slika poznatih umetnika. Prostrane jedinice objekta „Sunny Hill“ gostima pružaju izuzetan komfor i udobnost. Ekskluzivni restoran “Sunny Hill”-a gostima nudi veliki izbor domaćih specijaliteta, ali i specijaliteta majstora internacionalne kuhinje. Potpun užitak će Vam pružiti izbor vrhunskih kvalitetnih vina sa raznih geografskih područja.Izuzetan ambijent, ljubazno osoblje i obrok uz zvuke muzike učiniće da svaki trenutak boravka u restoranu predstavlja posebnu svečanost. Pored dobre hrane, restoran Vam nudi izuzetan izbor svih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića, različitih i veoma egzotičnih koktela i slatkiša. Objekat pruža uslugu room service koji se posebno ne naplaćuje. „Sunny Hill“ pruža mogućnost organizovanja seminara, savetovanja ili drugih poslovnih okupljanja do 40 učesnika, u posebnom prostoru. Postoji mogućnost i iznajmljivanja neophodne opreme za takvu vrstu aktivnosti.Objekat poseduje otvoreni bazen koji se nalazi na centralnoj poziciji kompleksa, sa koje se pruža nezaboravan pogled, kao i moderan SPA centar, sa sauna parkom, whirpool-om, masaža centrom i drugim savremenim spa sadržajima.Tokom letnjih meseci (od maja do septembra) na terasi objekta se organizuju razliliti zabavni sadržaji, muzilki program, filmske projekcije i izleti za goste do atraktivnih turistilkih lokaliteta u okolini Vrnjalke Banje. „Sunny Hill“ je obezbedio kraljevski smeštaj za svakog gosta…dopustite sebi da se osetite kraljevski!

Cena classic paketa obuhvata:
– Smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi noćenja sa doručkom (buffet),
– Korišćenje Sunny Hill otvorenog bazena
– Za boravak do 5 noćenja jedan voucher za Sunny Hill Spa zonu (2 sata),
– Za boravak preko 5 noćenja dva vouchera za Sunny Hill Spa zonu (2 sata),

Cena aqua paketa obuhvata:
– Smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi noćenja sa doručkom (buffet),
– Korišćenje Sunny Hill otvorenog bazena i neograničeno korišćenje aqua parka
– Za boravak do 5 noćenja jedan voucher za Sunny Hill Spa zonu (2 sata),
– Za boravak preko 5 noćenja dva vouchera za Sunny Hill Spa zonu (2 sata),

Cena ne obuhvata:
– Boravišnu taksu: 120,00 dinara za odrasle, a 60,00 dinara za decu od 7 do 14 godina starosti. Deca do 7 godina starosti ne plaćaju boravišnu taksu.
– Eventualna oštećenja nastala od strane gostiju.

Smeštajna jedinicaCena po osobi (RSD)
Classic paket (u sobi)3.520,00
Aqua paket (u sobi)3.960,00
Classic paket (u apartmanu)3.850,00
Aqua paket (u de luxe apartmanu)4.400,00

klikni na sliku za uvećanje

Doplate i popusti:
– Deca do 7 godina, u pratni dve punoplatežne osobe – GRATIS,
– Deca do 7 godina, u pratnji jedne punoplatežne osobe, ostvaruju popust 30%,
– Deca od 7 do 14 godina, u pratnji jedne ili dve punoplatežne osobe, ostvaruju popust 50%,
– Treća i četvrta odrasla osoba u apartmanu ostvaruje popust 30% (koristi sostveni ležaj),
– Za jednokrevetni apartman je doplata 50%.

 

Napomena:
– Voucher za Sunny Hill Spa zonu obuhvata korišćenje svih sadržaja spa centra: whirlpool jacuzzi za 6 osoba, saune, hammam, tepidariumi; Masaže se plaćaju po aktuelnom cenovniku;
– Doručak se služi po principu „švedskog stola“ – hladni buffet: veliki izbor salata, suvomesnatih proizvoda, sireva, peciva, muslija, mlečnih napitaka, kafe, sokova itd. dok se pržena, barena i grilovana jela služe po principu usluživanja.
– Kompleks poseduje devet apartmana i dve sobe. Sobe se nalaze u prizemlju.

Ovlasceni subagent : Fun Travel Agency, Paracin

Organizator putovanja: agencija T.A. „Spa Tarvel & Service”.

Print Friendly, PDF & Email

Obavezno pogledajte