Ohrid | Uskrs i Prvi maj | 5 dana | 3 nocenja

Broj dana: 5 dana | 3 nocenja
Tip putovanja: Putovanje autobusom
Polasci: 13.04. i 28.04.2017.
image_pdfimage_print
OPIS PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Dan 1 Beograd-Ohrid.
Polazak iz Beograda u 19:00 časova. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

Dan 2 Ohrid
Dolazak u Ohrid u jutarnjim satima. Nakon toga kulturno istorijska šetnja sa vodičem: Arheološki muzej, crkva Sv. Sofija iz XI veka, crkva Sv. Bogorodica Perivlepte (Sv. Kliment), izgrađena 1295. god. na vrhu starog grada, Rimski teatar. Obilazak crkve Sv. Jovana Bogoslova Kanea, jedne od najstarijih crkava u Ohridu. Obilazak stare čaršije i šoping u autentičnim ohridskim dućanima poznatim po izuzetnim filigranskim rukotvorinama i nadaleko čuvenim ohridskim biserima.Nakon toga smeštaj.Noćenje.

Dan 3 Sveti Naum
Slobodan dan ili fakultativni izlet do manastira Sveti Naum iz X veka, u najslikovitijem delu Ohridskog jezera (10 €). Povratak u smeštaj.Noćenje.

Dan 4 Ohrid
Slobodan dan.Noćenje.

Dan 5 Ohrid – Beograd
Odjava iz smeštaja .Polazak za Beograd. Dolazak u Beograd oko ponoći (u zavisnosti od čekanja na graničnom prelazu). Kraj aranžmana.

Autobuski prevoz, 3 noćenja, razgledanje grada, vodič, agencijske usluge.

fakultativni program, putno zdravstveno osiguranje, ulaznice u muzeje i crkve , ekstra hotelski troškovi.

TERMIN :CENA :
13.04. – 17.04.2017
USKRS
69€
28.04. – 02.05.2017
01. MAJ
69€

 

SMEŠTAJ:– Vila Ginek je smeštena na centralnoj lokaciji u Ohridu, na glavnom gradskom trgu. Nalazi se na samo 100 metara od Ohridskog jezera i predstavlja idealno mesto za odlaske na izlete brodom do manastira Svetog Nauma.Sve sobe su prostrane i imaju klima-uređaj, deo za sedenje, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo. U vili Ginek je dostupan besplatan bežični internet.
Do lokalne autobuske stanice se može stići pešice za 10 minuta, a do crkve Svetog Jovana Kanea se dolazi za 4 minuta vožnje automobilom. Ohridski aerodrom se nalazi na 10 minuta vožnje. Prevoz od/do aerodroma se može organizovati na zahtev

Cene su po osobi.Aranžman se uplaćuje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu INTESA banke na dan uplate. Prilikom rezervacije najmanje se uplaćuje 40 % od aranžmana a ostatak 14 dana pre polaska na put. Mogućnost plaćanja karticama banaka (Visa, Master, Maestro, Dina), čekovima gradjana doi polaska na putovanje,

FAKULTATIVNI  PROGRAM:- Fakultativni izlet za Sv.Naum (transfer + ulaznica) Cena:10 €

Agencija zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidjenog za obilazak i dr.). Minimum za realizaciju aranžmana je 35 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija ima pravo otkaza aranžmana do 5 dana pre polaska. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 prijavljenih.

Ovlasceni agent prodaje : Fun Travel Agency doo

Organizator putovanja: OTP 66/2010h

 

Obavezno pogledajte