Milano 2 nocenja – Nova godina 2018

Broj dana: 5 dana, 2 noćenja
Tip putovanja: Putovanje autobusom
Polasci: 30.12.-03.01.2018.
PROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Milano Nova godina 2018

Milano je prestonica Lombardije i najveći industrijski grad Italije. Smatra se privrednim i modnim centrom, sa preko 1,5 milion stanovnika. Čuvena gotska katedrala D´Uomo di Milano i svetski poznato zdanje opere Milanska skala, samo su deo izuzetno bogatog kulturnog i arhitektonskog nasleđa grada. U svetu je ipak Milano najpoznatiji kao centar mode i dizajna, te je ljubiteljima kupovine i najnovijih trendova omiljena destinacija. Milano ima i veliki broj restorana i noćnih klubova, koji upotpunjuju doživljaj svakom posetiocu.

OBILASCI: Milano – Đenova – Jezero Komo

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan 30.12.2017. BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 17 časova sa dogovorenog mesta (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa).Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2. dan 31.12.2017. MILANO
Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Po dolasku obilazak grada: zamak Sforca, Milanska katedrala, galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala… Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualan odlazak na DOČEK NOVE 2018 GODINE. Individualan povratak u hotel. Noćenje.

3. dan 01.01.2018. MILANO – ĐENOVA – MILANO
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Đenove. Đenova je šesti po veličini grad Italije i glavni grad oblasti Ligurija. Takođe je najveća luka Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Po dolasku obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba… Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak iz Đenove… Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

4. dan 02.01.2018. MILANO – JEZERO KOMO
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji …Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelepom italijanskom jezeru. U poslepodnevnim časovima povratak u Milano i nastavak puta za Beograd.Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.

5. dan 03.01.2018. BEOGRAD Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
smeštaj u Milanu (2 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu 4* u 1/2 i 1/2+1 sobama
obilaske prema programu (Milano)
troškove organizacije i vođenja aranžmana
usluge licenciranog pratioca grupe

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka –  PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2* i 3 * – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4 * i 5* – 5 € po noćenju / po osobi
ulaznice i fakultativne izlete

 •   prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
 •  smeštaj u Milanu (2 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u izabranom hotelu sa u 1/2 i 1/2+1 sobama
 •  obilaske prema programu (Milano)
 •  troškove organizacije i voĎenja aranžmana  usluge licenciranog pratioca grupe
 •   medjunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji ), PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
 •  obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2* i 3* – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* i 5* – 5 € po noćenju / po osobi  ulaznice i fakultativne izlete

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podlozne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

Đenova – 35 € odrasli / 25 € deca

 Jezero Komo – 20 € odrasli / 15 € deca

 Vožnja brodom po jezeru Komo – 15€ odrasli / 10€ deca

Paket aranžman / autobuski prevoz, smeštaj i obilasci
HotelTermin putovanjaUkupna cena po osobi
Sunflower 4 *30.12.2017.-03.01.2018.115 €

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.Cena iz tabele je u evrima.

HOTEL SUNFLOWER 4 * http://bit.ly/2ijkC8R
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji ,udaljen 750 metara od zelezničke stanice Boviza, od koje se može stići do centra grada.Raspolaže sa 75 moderno uređenih soba. Hotel ima recepciju ,restoran,bar,parking kao i besplatan WI-FI u čitavom objektu.Sobe su lepo uređene,svaka sa kupatilom ( tuš/WC), TV-om, fenom za kosu, mini barom.klimom. Doručak – kontinentalni švedski sto.


DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana 

POPUSTI:

 deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)

 deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)

 treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

NE POSTOJI MOGUĆNOST UMANJENJA CENE ZA SOPSTVENI PREVOZ

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranţmana): Doček Nove 2017. godine I Milano, Đenova & jezero Komo, autobus 5  dana

GRAD – MESTO POLASKA –  CENA POVRATNOG TRANSFERA

SUBOTICA – parking kod radničkog univerziteta – 25 EUR

NOVI SAD – parking kod železničke stanice – 15 EUR

 OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Zagreb do graniĉnog prelaza Batrovci (granica sa Hrvatskom)

 pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemalje

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI: Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

 • izlet do Švajcarske: Lugano i Lokarno – 25 ,
 • Outlet Seravalle – 20 €.
 • NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :
  1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
  2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1.5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do:
  NOVA GODINA………………………….15.04.2018.
  3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
  4. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Inteza (Visa, Master i American Express)
  5. potrošački krediti banaka od 3 – 24 meseca, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana najkasnije 10 dana pred put
  6. krediti banaka od 3 – 24 meseca, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana najkasnije 10 dana pred put

Stranke se prilikom rezervacije odlučuju za način plaćanja i takav izabrani način plaćanja se kasnije ne može menjati.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi inopartner.

NAPOMENE VEZANE ZA RASPORED SEDENJA U AUTOBUSU:

Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir starija lica, porodice sa malom decom, trudnice, kao i vreme uplate.

UPUTSTVA I NAPOMENE:

 • OPŠTE NAPOMENE:  Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska  Kod autobuskih aranžmana predviĎene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta  Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)  Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviĎenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviĎenog za obilazak…)  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja  Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja  Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi  Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave  Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
 • Molimo Vas da pazljivo proĉitate Opšte uslove putovanja . Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je radjen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviĎenim slučajevima

Ovlasceni subagent : Fun Travel Agency, Paracin

 Organizator putovanja je Turistička agencija , licenca OTP br.61/2010

Print Friendly, PDF & Email

Obavezno pogledajte