Igra Prestola – Dalmacija – jesen 2018

Igra Prestola – Dalmacija – jesen 2018

ŠIBENIK – KAŠTEL GOMILICA – KLIS – SPLIT – DUBROVNIK – TREBINJE

Igra prestola je epska saga medijske kuće HBO koja je dosegla neverovatnu gledanost i popularnost širom sveta. Naravno, zaljubljenici serijala pomamno žele videti krajolike u kojima je nastajao serijal, te u velikom broju pohode Dalmaciju. Specijalno za naše tržište i za sve zaljubljenike Igre prestola, skrojili smo ovo putešestvije… Najveća i najskuplja produkcija u istoriji TV serijala, „Game of Trones“ ima 8 sezona, od kojih je 7 već prikazano, a osma se upravo snima. Poznati svet se u priči deli na Westeros i Esos. Dubrovnik se u priči zove „King’s Landing“ i glavni je grad Westerosa, i u njemu su snimane sve sezone. Na ovom putovanju pokušaćemo da oživimo scene iz Igre prestola, ali i da se uživimo u tradicionalne dalmatinske ambijente prelepih gradova na Jadranu… Krenite sa nama u ovu sjajnu avanturu!

OPIS DESTINACIJEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

4 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA
9. – 12. NOVEMBAR 2018.

Igra prestola je epska saga medijske kuće HBO koja je dosegla neverovatnu gledanost i popularnost širom sveta. Naravno, zaljubljenici serijala pomamno žele videti krajolike u kojima je nastajao serijal, te u velikom broju pohode Dalmaciju. Specijalno za naše tržište i za sve zaljubljenike Igre prestola, skrojili smo ovo putešestvije… Najveća i najskuplja produkcija u istoriji TV serijala, „Game of Trones“ ima 8 sezona, od kojih je 7 već prikazano, a osma se upravo snima. Poznati svet se u priči deli na Westeros i Esos. Dubrovnik se u priči zove „King’s Landing“ i glavni je grad Westerosa, i u njemu su snimane sve sezone. Na ovom putovanju pokušaćemo da oživimo scene iz Igre prestola, ali i da se uživimo u tradicionalne dalmatinske ambijente prelepih gradova na Jadranu… Krenite sa nama u ovu sjajnu avanturu!

Program putovanja:
1. dan ( Petak 9. Novembar ) Polazak iz Novog Sada i Beograda u večernjim satima (oko 21h/22h). Noćna vožnja linijom Bajakovo-Slavonski Brod – Zagreb… uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanje carinskih formalnosti…

2. dan (Subota 10. Novembar) ŠIBENIK – SPLIT Dolazak u ŠIBENIK u prepodnevnim satima. Šetnja ulicama Braavosa, ili bolje rečeno, Šibenika u kojem je snimana avantura Aryje Stark tokom 5 sezone serije. Poznata katedrala Sv. Jakova je korišćena kao predložak za „House of Black and White“ u seriji. Odlazak iz Šibenika i nastavak putovanja. Na putu do Splita, na čas ćemo svratiti do manjeg mesta po imenu KAŠTEL GOMILICA, koji je korišćen kao lokacija za luku Braavosa, i posetićemo i tvrđavu KLIS u kojoj se se održavali važni događaji u životu „Daenerys Targaryen“ u „Meerenu“. Klis je naselje i opština u Splitskom zaleđu. Nastalo je podno srednjovekovne tvrđave. Naziv potiče od klisure na kojoj je izgrađena tvrđava. Odlazak u SPLIT. Po dolasku sledi šetnja do Dioklecijanove palate. Palata je jedan od najbolje očuvanih spomenika rane rimske umetnosti na svetu. Bila je sagrađena kao spoj luksuzne vile – letnikovca i rimskog vojničkog logora (castruma), podeljenoga na četiri dela dvema glavnim ulicama. Prepoznaćete njezine podrume kao mesto na kojem su se čuvali zmajevi u 5. sezoni serije. U kasnim popodnevnim satima smeštaj u hotel u regiji grada. Noćenje.

3. dan (Nedelja 11. Novembar) SPLIT – DUBROVNIK – TREBINJE Doručak. Polazak ka južnom delu Dalmacije. Putovanje preko Neuma uz panoramski osvrt na poluostrvo Pelješac i na zidine Stonskog grada… Po dolasku u DUBROVNIK šetnja ulicama „King’s Landing“-a uz razgledanje sjajno očuvane srednjovekovne strukture grada i njegovih zidina… Slobodno vreme za predah i nastavak putovanja ka Hercegovini i gradu TREBINJU. Dolazak u večernjim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

4. dan (Ponedeljak 12. Novembar) TREBINJE – BEOGRAD Doručak. Odjava iz hotela. Prepodnevni obilazak grada uz razgledanje ambijentalne celine skoncentrisane oko Gradskog parka i čuvenih platana. Slobodno vreme. Polazak ka Srbiji. Povratak u Beograd/Novi Sad u kasnim noćnim satima. Kraj putovanja.

Cena aranžmana uključuje:

 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 1 noćenje sa doručkom (kontinentalni- klasičan način usluživanja ) u hotelu sa 2/3* u regiji Splita
 • 1 noćenje sa doručkom ( kontinentalni- klasičan način usluživanja ) u hotelu sa 3* u Trebinju
 • smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobe

Cena aranžmana ne uključuje:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 4 € u din.protivvrednosti)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 50 €
 • Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 80 €

Cena aranzmana 129 eur po osobi

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNICREDIT BANKE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE

 • Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu – 30% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2019.
  Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do maja 2019.
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2019. Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja. Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu Unicredit banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima. Ukoliko putnik poveri čekove na realizaciju agenciji, agencija će mu izdati račun
  U sve cene je uračunat PDV od 20%

PUTNIK JE U OBAVEZI DA ISPLATI ARANŽMAN 15 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA!
PUTNIK JE U OBAVEZI DA PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA DOSTAVI ORGANIZATORU PUTOVANJA SVE TRAŽENE PODATKE, UKLJUČUJUĆI I BROJ PASOŠA! UKOLIKO PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA NIJE OSTAVLJEN BROJ PASOŠA, ROK ZA DOSTAVU BROJA PASOŠA JE 24 SATA!!!
TAČNO VREME POLASKA I MESTO POLASKA BIĆE POZNATI ISKLJUČIVO JEDAN DAN PRE PUTOVANJA I BIĆE OBJAVLJENI NA WEB STRANICI ORGANIZATORA.
MESTA ZA SEDENJE U AUTOBUSU SE ODREĐUJU ISKLJUČIVO PUTEM SLEDEĆIH KRITERIJUMA: DATUM PRIJAVE / DOPLATNI KRITERIJUMI (II i III red 15 € po osobi / IV i V red 10 € po osobi / nasumično biranje sedišta 7 € po osobi). RASPORED SEDENJA SE OBJAVLJUJE JEDAN DAN PRE PUTOVANJA NA WEB STRANICI ORGANIZATORA  BILO KAKVA USMENA OBEĆANJA, BEZ IZVRŠENE DOPLATE ZA SEDIŠTA, NE UZIMAJU SE U RAZMATRANJE!
ODUSTAJANJE OD PUTOVANJA PUTNIKA JE REGULISANO ZAKONSKIM NORMATIVIMA I JASNO JE DEFINISANO OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA!

OPIS HOTELA: tačno ime hotela će biti objavljeno 7 dana pre putovanja!

HOTEL „ZAGREB“ 3***, Split http://hotelzagreb-split.hr/ ili sličan Hotel se nalazi u delu Splita Duilovo, oko 5,5 km od splitske rive i istorijskog centra grada. Hotel poseduje lobi sa recepcijom i info deskom, lobi sa dnevnim boravkom, restoran za posluženje obroka, WiFi konekciju, aperitiv bar. Sobe su „economy“ kategorije, i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, WiFi, TV, telefon, klima uređaj…
HOTEL „LEOTAR“ 3***, Trebinje http://www.hotelleotar.com ili sličan Hotel se nalazi u centru grada, nedaleko od turističkih atrakcija. Poseduje lobi sa dnevnim boravkom, recepciju, aperitiv bar, salon za posluženje doručka. Sobe poseduju kupatilo sa tuš-WC, TV…

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja ( redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br 300059948 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.

Ovlasceni agent prodaje: Fun Travel Agency

Organizator putovanja: OTP 152/2010

 

Print Friendly, PDF & Email
Pozovite odmah