Hotel Lion 4* – Borovec

PROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE
Prvi dan – Dolazak u hotel i smeštaj u sobe/apartman posle 14 sati.
Drugi dan– poslednji dan. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan. Napuštanje hotela do 10 sati. Kraj programa.
Položaj: Hotel je lociran na cca. 1,2km od početne stanice gondole i 1,2km od centra Boroveca Šatl bus do početne stanice gondole na svakih pola sata.

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE Organizator putovanja preporučuje putnicima, da pre polaska na putovanje, pribave polisu Medunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U agenciji moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravaca Uniqaa, koja pokriva, u slucaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lecenja i bolnicke troškove. O ceni polise osiguranja kao i doplate za skijaško osiguranje moguce je informisati se u agenciji Fun Travel Agency.

  • Boravak u izabranom hotelu na bazi 7 PP/ND po osobi.
  • Organizaciju putovanja
  • Pratioca grupe u autobusu
    Autobuski prevoz. Cena autobuskog prevoza : Beograd–Borovec–Beograd 50 Eur, jedan pravac 30 Eur. Polazak iz Beograda je svakoga petka u 21.00h, sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, blok 42 (dan ranije u odnosu na datum iz tabele). Organizovan je transfer Novi Sad–Beograd–Novi Sad po ceni od 15 eur poosobi (povratna karta,neophodanminimum za transfer je 4 osobe. Za manji broj putnika, cena će biti uvećana). Povratak sa Boroveca od 17.00h po lokalnom vremenu. Minimum za organiz ovanje autobuskog prevoza je 30 putnika. U slučaju manjeg broja putnika postoji mogućnost da putnici kod Metroa kod Sofije pređu u autobus /mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odredište.
Prtljag:Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.
Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedištu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranka želi određeno sedište u autobusu.
  • Ski pass za 6 dana: odrasli–175 eur, deca 2-12 god–108 eur
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (obezbeđuje T.A. Duga travel)
  • Fakultativne izlete
  • Individualne troškove (mini bar, telefon)


lion_4_cena

LEGENDA: ND–noćenje sa doručkom, PP–polupansion, NA-najam/
Legenda smeštaja:
1/2 soba–dvokrevetna soba (francuski ležaj ilidva klasična kreveta)
1/2+1 soba–dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem (fotelja na razvlačenje)
Studio 2+1–francuski ležaj + foteljana razvlačenje
App 2+2–1 spavaća soba i dnevni boravak gde je sofa na razvlačenje /
App 4+2–2 spavaće sobe i dnevni boravak gde jesofa na razvlačenje
Family soba–2 spavaće sobe, family soba 4+1–dve spavaće sobe (franucski ležaj) i fotelja na razvlačenje

NAČIN PLAĆANJA

AVANSNO – u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge;
UPLATA NA RATE – avans od najmanje 40% cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim ratama (čekovima građana). Čekovi se ispisuju na datume 01./10./20. u mesecu, a poslednja rata može biti najkasnije do 30.03.2015. god.; Platnim karticama Banca Intesa (Master, Visa, Amex) do 6 rata BEZ KAMATE; Diners kartica na 3 rate BEZ KAMATE.
NAČIN PLAĆANJA IZ INOSTRANSTVA: Uplatom na devizni račun agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu; Bankarski troškovi idu na teret uplatioca.

– Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa, za efektivu na dan uplate;
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.
Uslovi vezani za rani buking: Rezervacije za rani buking važe samo za osnovnu cenu hotela. Popust se ne odnosi na doplate (PP, AI, BT…). Svaka izmena–imena putnika,promena hotela, termina boravka smatraće se kao nova rezervacija i biće urađena shodno trenutno važećim uslovima ranog bukinga. Kategorizacija hotela je izvršena prema bugarskim nacionalnim standardima. U studiju 2 pax minimum za smeštaj je 2 odrasle osobe, a maksimum 2 odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe. U app 2 pax ili app 2+2 minimum za smeštaj je 2 odrasle osobe, maksimum za smeštaj je 2 odrasle osobe i 2 dece ili tri odrasle osobe. U app 4 pax ili app 4+2 minimum za smeštaj je 4 odrasle osobe, maksimum za smeštaj je 4 odrasle osobe i 2 dece ili pet odraslih osoba. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela i apartmana trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima se peškiri menjaju 2 puta u toku smene. Kvalitet, količina i raznovrsnost hrane zavisi od kategorije i cene hotela. U velikom broju bugarskih hotela kupatila su opremljena tušem sa slivnikom bez tuš kabine. Ishrana je na bazi švedskog stola.
Napomena:U slučaju manjeg broja gostiju, na početku ili na kraju sezone, hotel zadržava pravo da za večeru bude izbor dva jela. Ulazak u sobe i apartmane prvog dana boravka je posle 14.00h a napuštanje je poslednjeg dana boravka do 10.00h ujutru.

Ovlasceni subagent : Fun Travel Agency, Paracin

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA SUPERNOVA Travel

U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.
Print Friendly, PDF & Email

Obavezno pogledajte